top of page

Jag vill bara komma in till land
När jag var i början av tonåren så var jag mycket vilsen liksom de flesta. Världen var väldigt förvirrande. Min lösning till detta var att pröva på droger. Som genom ett trollspö öppnade sig en ny värld. Allt blev mycket fantastiskt.


Men droger är förrädiska. Allt är fantastiskt i början men sen börjar ett helvete. När man sitter där med sprutan i armen vet man inte vad man får i sig. För min del så fick jag

förgiftning av den skit som de blandade i drogerna. Många får överdoser och snuddar dödens rike. När man vaknar upp så bryr man sig inte. Man fortsätter bara.

Liemannen väntar alltid bakom hörnet men jag lurade döden och fortsatte att terrorisera mig själv.


Det är inte bara mig själv jag förstör utan även andra, i form av inbrott, bedrägeri, manipulering, lögner etc. för att få tag på pengar.

De anhöriga drivs ner i förtvivlan.


Till slut orkar man inte och man söker hjälp. Själv fick jag ”hjälp” i form av sömntabletter och lugnade medicin. Vad hände då? Jo jag blev beroende av dem också.

Jag såg ingen väg ut och jag behövde verkligen hjälp.

Jag hade turen att komma till Narconon och där fick jag hjälp med anledningen till att jag tog droger.


Jag tränade upp min självkänsla och mina förmågor så jag kunde leva ett liv utan att vara blind och bedövad inför livet.

Jag hittade min mening i livet och har man en själslig anledning till att leva så vill man inte förstöra den med droger.

 

Tack Narconon

Anonym37 visningar

Comments


Featured Posts