top of page

Narconons detox program.

Detox

En unik del av Narconons behandling är vårat detox program.

Detta finns bara på Narconon.

Denna delen av behandlingen kombinerar motion och lågintensiva bastubad med rikliga tillskott av vitaminer och mineraler.

Forskning visar att personer som dricker mycket alkohol eller tar m

ycket droger får en brist av olika vitaminer speciellt B vitaminer.

Forskning visar också att postakut abstinens kan med hjälp av motion och bra kost samt bra sömn och dagliga rutiner dämpas och bli lättare att hantera.

Syftet med denna del av behandlingen är att bryta upp och spolar ut de drogrester som tycks ha lagrats i kroppens fettvävnader när man använder droger.

Många rapporterar att deras drogsug nästan helt försvunnit efter att de svettats ut dessa drogrester.

Självklart finns det mentala och sociala triggers (något som retar upp ett beteende eller känsla och får en person att reagera på ett speciellt sätt) e.x när personen ser situationer som påminner om tidigare händelser när han/hon tog droger. Dessa hanteras inte av Detox programmet. Där hanteras den kroppsliga delen. Så att inte drogresterna triggar och sedan mentala/sociala triggers triggar igång och situationen blir dubbelt så jobbig.

Narconon programmet hanterat missbruks problematiken på 3 nivåer.

1 Den kroppsliga med Avtändning och Detox:

2 sedan den mentala

3 till sist den sociala

Här är några fler erfarenheter från personer som har gjort

Narconons Detox.

Jag är tacksam för att jag fått göra Narconons Detox och att jag har klarat av den.

Det krävs tålamod och motivation att göra detta. Alla timmar I bastun har renat min kropp. Mitt blodryck är också helt perfekt nu. Min hjärna känns klar och briljant som en ädelsten.

-T

Jag sover mycket bättre och får inte ångest mer. Känner mig väldigt fresh och ren. Jag är mycket gladare och aktivare I mitt liv.

- L.J

Långsamt blev jag renare. Varje dag var jag bättre och bättre. Mitt mentala tillstånd förbättrades och mitt humör kom på topp. De sista dagarna var jag alltid på gott humör. Det kändes som att jag blev helt ren från droger !! Nu känner jag mig super varje dag och med ett leende på läpparna!!! Jag kan äntligen säga att reningsprogrammet hjälpt mig väldigt mycket! Jag förväntade mig inte att jag skulle få sådana resultat !!!

- N.P

Några intressanta studie man kan läsa:

Drug residues store in the body following cessation of use: Impacts on neuroendocrine balance and behavior – Use of the Hubbard sauna regimen to remove toxins and restore health.

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0306987706006311

Safety and tolerability of sauna detoxification for the protracted withdrawal symptoms of substance abuse

http://journals.sagepub.com/doi/10.1177/0300060518779314?fbclid=IwAR111a6kCGqW5YFJRLGofb2OMI2Ir_tc9BHh_TBDz6fJoXbFq_7FuBgl_A4

Blottställande för metamfetamin och kronisk sjukdom hos polier: Betydande förbättringar med bastubaserad avgiftningsterapi

https://www.narconon.se/about-narconon/studies-and-reports/narconon-utah-meth-police-detox-study.html?fbclid=IwAR2YGIqAlRpvSElVkfeoO196oSAiJx4YXk646FZUIcLoHwtfSTcVZik0Ni8#.XN0o69aMIn4.facebook

227 visningar
Featured Posts
Recent Posts