top of page

Missbruk kan drabba vem som helst!


Narconon har hjälpt personer med missbruk att bli drogfria sedan början av 70-talet.

Vi på Narconon har hjälpt personer från alla samhällsklasser. Vem som helst kan hamna i ett missbruk. Ibland kan det räcka med att bli utbränd på jobbet, att en person börjar äta smärtstillande mediciner efter en arbetsskada eller att en person börjar dricka lite för mycket alkohol. Följande är ett brev skrivet av en person som har upplevt båda sidorna. Personen jobbade tidigare som socialsekreterare, gick i väggen, började självmedicinera och ansökte senare själv om behandling.

Hej!

Mitt namn är Jessica. Jag skriver detta brev med anledning av att informera er om ett behandlingshem som i min mening är ett riktigt, riktigt bra behandlingshem med stort fokus på individen, en familjär atmosfär och med dokumenterat goda behandlingsresultat.

Jag är själv socionom med en master i socialt arbete och med flera års erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och området missbruk. Jag har även genom åren arbetat på åtskilliga behandlingshem. Efter många års dedikerat arbete för att hjälpa andra gick jag dessvärre i väggen själv, fick medicin för detta utskrivet som sedermera ledde mig in i ett eget missbruk.

I mitt arbete hade jag tidigare använt Narconon som ett positivt och väl fungerande placeringsalternativ och valde därför själv att komma hit, när jag till slut kände att jag var för sjuk för att ta mig ur mitt mående på egen hand.

På Narconon fokuserar behandlingen på både kropp och själ, vilket var fundamentalt för mig, då jag efter några månaders insjuknande var i väldigt dåligt fysiskt skick. När väl kroppen återhämtat sig börjar jobbet med det psykiska måendet.

Idag mår jag bättre än på väldigt länge och vill på detta vis få ut information om denna behandling som hjälpt mig så mycket. På Narconon möts du av engagerad, kunnig personal med egen erfarenhet av att tillfriskna från diverse missbruk.

Jag vill alltså varmt rekommendera Narconon och om intresse finns komma till er för att svara på eventuella frågor samt ge er mer ingående information om behandlingen, programmet, kostnaden etc.

Hör gärna av er om intresse finns!

Med vänliga hälsningar

Jessica

Tel. 0731-533156

361 visningar

Comments


Featured Posts