top of page

Hur en av våra klienter reagerade på SVTs inslag om Narconon Eslöv

Skrev detta till en av dem på redaktionen dagen efter jag såg programmet om Narconon Eslöv på SVT:

Hej! Jag undrar bara när ni tänker ”på riktigt” göra ett oberoende program om Narconon?

Gång på gång, går ni dit och letar efter fel för att låta allt där verka så negativt och manipulativt, tycker jag. Kan ni vara snälla och göra program om kommunernas ”egna” behandlingshem? Se hur det går till där och hur effektiva dem är?

För vi vet alla att till dem går det betydligt många fler miljoner av våra skattepengar än till Narconon som det tjatas om.

Det vi alla vet om är även att det finns ”religiösa” inslag i många av dem med, eller hur?

Var snäll och jämför! Kolla statistik, hur många hjälper dom, jämfört med Narconon programmet (att bli drogfria)

Ta bort fokus på Scientologin och sätt den på det riktiga uppgiften Narconon har? Jag själv har gjort Narconon programmet efter 12 års tung missbruk. Narconon har gjort mig drogfri och lärt mig massor. Jag blev ALDRIG Scientolog eller kände nån press till att bli det ( om jag hade blivit det, hade det ändå varit bättre än å vara en jonkare (heroinist) och känna mig som ett vandrande lik varje dag)

Sen precis som ALLA ANDRA program kanske den inte passar alla människor. Men känner betydligt många fler som inte blivit drogfria på andra program, eller går på tunga mediciner (lagliga droger) som gjort dem mer skada än dem haft från början. Idag jobbar jag som kyrkvaktmästare för Svenska kyrkan och har varit drogfri i snart 7 år.

Gör en program om oss som varit på olika behandlingshem I SVERIGE” och jämför våran historia istället för EN kvinna som efter 20 år och på slutet I USA säger att hon blivit illa behandlad av Scientologin NU skyller allt på Narconon i Eslöv.

Det kan finnas rötägg överallt och i allt men det betyder inte att ALLA/ALLT som har med det att göra är de samma. Bara kolla hur mycket skit som dyker up bland våra kyrkor och moskéer runt om i världen.

Hoppas ni förstår vart jag vill komma fram till och hoppas ni tror mig när jag säger att efter 2 år på Narconon i Eslöv så vet jag att dom inte vill manipulera eller värva någon till något. Dom är varken rika eller fattiga. Narconon Eslöv består av ett gäng goda personer som har hittat det dem tror på funkar och jobbar med det.

Enligt DOM och mig är meningen med livet: ”att hjälpa andra” Tack för allt ni gjort för mig å många andra

Med vänlig hälsning, Hamid Lashgari Har inte fått nått svar från SVT!

Comments


Fler blogginlägg

bottom of page