top of page

Vad Narcononprogrammet kan hjälpa dig med!Livet är som alla vet, inte en dans på rosor, många taggar kan fastna i fötterna och det gör ont ibland.


Tyvärr måste vi alla gå igenom en hel del sorger och besvär. Och det är svårt ibland att vara nöjd med allt som livet ger.


Många som har gjort Narconon programmet beskriver att dom känner sig lugnare. Att dom kan lättare slappna av och stressa ner. Känner mer livsglädje, blir mindre arg och irriterad. Hittat sig själv och trivs med livet. Att dom lyckats sluta älta det förflutna och att dom har kunnat förlåta sig själva.


Många använder droger och alkohol för att de inte klarar av att släppa det förflutna, för att dom sitter fast i jobbiga händelser, eller så kan de inte stressa ner och slappna av efter jobbet eller i en relation. Somliga har tappat livsglädjen och jobbar hårt på att bara se på livet negativt och har en fientlig inställning till alla runt om sig. Drogerna och alkoholen tycks i alla fall i början hjälpa men det förvärrar bara situationen.


Narconon ger dig verktyg att kunna möta livets svårigheter lite bättre. Utan att ta till droger eller alkohol. Genom vårt program blir du mer klartänkt och även mer närvarande och medveten samt får en förmåga att känna igen dåliga tankar samt sätta att hantera de dåliga tankarna när de dyker upp.


Det gäller att lära sig möta livet utan att försöka fly från det som är jobbig.

Vi jobbar mycket med att ge strategier när problem dyker upp och jobbar med att hitta nya beteende mönster för att bemöta svårigheter som dyker upp.


Kommunikation är en av dom bästa verktygen som finns när det gäller att lösa problem som dyker upp. Narconon har många kommunikationsövningar som hjälper personen att bli bättre på att lösa konflikter och problem genom kommunikation.


Vill du förändra din situation eller känner du någon som behöver komma ur ett missbruk så kan du kontakta oss så hjälper vi dig eller din närstående att komma in i behandling.


Hör av dig till oss.

Det går bra att kontakta oss anonymt till en början.


Ring: 0731-533156

65 visningar
Featured Posts
Recent Posts