top of page

Rädd för avtändningen?Det görs mycket reklam om att medicinsk behandling som Subutex och Metadon är den ultimata lösningen på opiatberoende och även andra droger. Men är det den bästa lösningen? Har du ett års beroende av tex. Tramadol eller annat som heroin, är du kvalificerad för att få sk. LARO (Läkemedelsassisterad behandling vid opioidberoende). Men vad de flesta inte vet, är att de biverkningarna som de flesta får och den tuffa

avtändningen, när du väl använt dessa substitutionsdroger en tid, har du ingen aning om. Du är ju i ett beroende och livrädd för avtändningen så du tar vad som helst för att slippa smärtan.


De personer som vet vad det innebär är de som själva har provat och har erfarenhet. Vi har pratat med många som skriker efter hjälp men inte vågar ta avtändningen från dessa mediciner. Det finns även de som är nöjda och vill ha detta som sista livlinan.


Mitt råd till dej som inte provat göra en medicin fri behandling, ta chansen och gör det först. Bli inte en av dem som inte klarar av att sluta med Metadon eller subutex och lider värre än vad de gjorde på opiater. Det tar ett par månader med dagliga starka avtändningssymtom att sluta med Metadon. Sjukvården tänder av dig på en vecka...men vad händer när du kommer hem efter den veckan??!! Stor risk att återfalla.


Lösningen

Har du redan fallit offer för dessa substitutionsdoger så finns det en väg ut. Hos oss kan du få daglig hjälp för abstinensbesvären. Du vistas ute på skånska landsbygden i en herrgård, borta från stadens larm o stress. Vi har en trevlig atmosfär och personer som själva gått igenom olika typer av beroende och som idag hjälper o stöttar andra.

Vi börjar med ett ca 30 dagars program med dagliga behandlingar, kosttillskott, promenader och varma bad. När du känner dig starkare och det gått tillräcklig tid erbjuder vi en Reningsprogram/Detoxprogram där du tar ett steg till och intensivt avgiftar de sista resterna och fyller kroppen med näring och motion. Nu är du redo att ta itu med de fysiska, mentala och sociala problemen som troligen var anledningen till att du började med droger från första början. Välkommen att kontakta oss på narconon.eslov@telia.com


195 visningar
Featured Posts
Recent Posts