top of page

Ingen person förtjänar att sitta fast i ett missbruk.


Narconon hjälper dig hitta en väg ut ur missbruket.


Vi som kommer att hjälpa dig på vägen har själva gjort denna behandling och har en lång drogfrihet bakom oss. Vi vet vilka svårigheter du kommer att stöta på under din väg tillbaka.


Detta är ingen lätt behandling utan vi går på djupet och hjälper dig hitta anledningar till varför du fastnade i missbruket. Vårt arbetssätt går ut på att hjälpa dig bli helt drogfri utan ersättnings droger eller sinnes förändrande mediciner och antidepressiva.


Vi ger dig verktyg att ta dig ur missbruket och under behandlingen kommer du att få hjälp att lära dig använda dessa. Det kommer att kräva mycket övning för att kunna bli bra på att använda dom.


Behandlingsprogrammet är uppbyggt som olika kurser, samt att vi har enskilda samtal med dig. Vi har en behandlingsplan som du kommer att följa som är anpassad efter din situation.

Men det är viktigt att förstå att det är du som kommer att göra det stora jobbet. Att det är du som måste bli ärlig och uppriktig med att på riktigt ta beslutet att göra en behandling för att bli helt drogfri.


Vi kommer att stötta dig på vägen. Hjälpa dig genom dom olika behandlings stegen och kurserna. Vi förstår vad du går igenom för att vi själva gjort samma resa. Kan vi lyckas, kan du med. Du får lära dig möta dina oförmågor och vända dem till nya förmågor. Våga bli ärlig och lägga korten på bordet så att du kan sova gott om nätterna utan att ditt dåliga samvete knackar på dörren och drar dig ner mot djupet igen. Många har fått utstå förtryck i livet och aldrig känt att man fått chansen att känna trygghet och lycka.


Det är ”tuff kärlek” vi är vid din sida och pushar dig igenom utan att kompromissa med dina drog-demoner.

Livet har en tendens att slå undan benen på en när man minst anar det.


Om du inte gör en behandling för att få verktyg att klara livets rosor och törnar kommer det nästa att vara omöjligt att lyckas hålla sig drogfri. Vår behandling kommer att rusta dig så att du kan stå emot dom motgångar livet kastar mot dig.


Vi kan erbjuda utsluss boende efter behandlingen samt möjlighet till arbetsträning.

När du kommer ut från behandlingshemmet så ser vi vilka verktyg du behöver förbättra för att stärka din drogfrihet och då har vi ett års uppföljning där du kan få hjälp med detta.


Kontakta oss för mer information om vår behandling.

Marcus Andree

Narconon Eslöv

Tel: 0731-533156

narconon.marcus@telia.com


122 visningar

Comments


Featured Posts