top of page

Här är en av delarna av Narconons behandling som är helt unik.

detox

Narconon detox program är unikt när det gäller missbruks behandling. Samtidigt som det hjälper personen att kroppsligen återhämta sig och rensa ut dom drogresterna som tycks fastna i fettvävnaderna, hjälper det att lindra Post Akut Abstinens.

Detta noggranna utformade hälsoprogram kombinerar motion och lågintensiva bastubad med rikliga tillskott av vitaminer och mineraler.

Det gör det genom att ge personen dagliga rutiner, bättre sömn, daglig motion, ordentligt med näring inkl vitaminer och mineraler, gör att personen tänker klarar och det gör att han får lättar att lösa problem.

Jag tänkte ge några exempel på hur några personer kände sig efter att ha blivit klar med detta steg på Narconon programmet.

Detox

Känner mig hälsosam, frisk, och det känns att det har gjort nytta, både mentalt och fysiskt. Jag mår helt enkelt väldigt bra nu efteråt, Känns även som att stora delar av ”skumgummit” i hjärnan svettats bort”. Sover som en bäbis. J.V

Det senaste fem åren har det krävts 2-3 olika sömnmedel för att få mig att sova. Nu somnar jag snabbt och sover i 8 timmar var natt. Detta var den största vinsten på detta steg av Narconon programmet T.R

Jag har fått bättre självkänsla, bättre hälsa Jag har fått mer kontakt med mina känslor och känner mig ren och klartänkt. J.Z

Detta är bara några personers upplevelser. Det det finns många fler som har upplevt samma saker.

En annan viktig del av behandlingen är att fortsätta motionera så att vi uppmuntrar att dom som är hos oss kan gå på gym och få möjlighet till andra fysiska aktiviteter samt gå på promenader.

Vi ser att för att ta sig ur ett missbruk måste man adressera det fysiska effekterna och mentala samt sociala och beteendemässiga effekterna av missbruket. Detta steg tar hand om det fysiska, kroppsliga.

Kontakta oss:

tel: 0413-16477

mob: 0731-533156

E-mail: narconon.marcus@telia.com

90 visningar
Featured Posts
Recent Posts