top of page

Her er et par uttalelser fra studenter som har gjennomført vår medikament frie avrusning.

Her er et par uttalelser fra studenter som har gjennomført vår medikament frie avrusning. Det er faktisk mulig og avruse seg fra stoffer uten medisiner. Ved hjelp av riktig næring, spesielle øvelser og assistanse 24/7 kommer man seg igjennom denne fasen med minst mulig ubehag og smerte.

" Da jeg kom inn, var jeg overveldet av smerter. Ved hjelp av riktig næring og masse hjelp kom jeg meg igjennom heroin abstinensene. Jeg har ikke hatt smerter siden."

" Jeg deltok i 12 trinn. De sa at tilbakefall var en del av behandlingen. Jeg ble introdusert til heroin ved og lytte til andre folks historier der. Da jeg kom til Narconon var jeg livredd på tanken med å gå igjennom avrusning uten medisiner. Men det var den letteste avrusningen jeg har gjennomført. Nå er jeg virkelig lykkelig. Jeg har det fantastisk. Jeg våkner opp på morgenen med en følelse av at det kommer til og bli en god dag. Det har aldri skjedd meg før."

17 visningar
Featured Posts
Recent Posts
Archive