top of page

Så här känner sig en av de personerna som avslutat livsförbättringskursen Personliga Värden.

Denna kurs hjälper en person att skapa sin egen personliga ”ryggrad” och ger en ram för att fatta beslut så att han/hon kan lita på dig själv att göra det rätta, oavsett vad det är. Man tittar på dom skadliga handlingarna som har gjorts i livet och vilka konsekvenser dom har fört med sig. En av dem som gjorde denna kurs nyligen uttryckte sig så här:

"Det jag känner är att jag fått vinster efter att jag har tittat på de skadliga handlingar jag har gjort, det har verkligen varit bra för mig. Det känns som om jag har börjat förlåta mig själv för dom olika handlingarna jag begått. Tidigare har många incidenter plågat mig och upprepats i skallen om och om igen hela tiden, vid flera tillfällen om dagen, flera dagar i rad. Jag har absolut inga sådana plågor längre och när vissa saker kommer till mig igen kan jag släppa det snabbt och gå vidare och inte älta det förflutna. Jag känner mig mycket gladare och positivare när jag träffar människor och jag slår framförallt inte lika hårt på mig själv som jag alltid tidigare gjort. Det känns verkligen som att mycket av den harmen jag gått runt och burit på i många många år har börjat försvinna mer och mer. Det känns som att den laddningen som finns i mig när jag är förbannad eller irriterad inte är lika stark som tidigare" Tack T.

39 visningar
Featured Posts
Recent Posts
Archive