• Robert Johansson

FRAMGÅNG EFTER GENOMGÅNGEN DETOX PÅ NARCONON.

FRAMGÅNG EFTER GENOMGÅNGEN DETOX PÅ NARCONON. ”När man väl är inne i bastun kändes det som den riktiga behandlingen började.Har varit en resa som man sent kommer att glömma med väldigt tuffa fysiska och mentala reaktioner. De mentala reaktionerna har varit de tuffaste med mycket påslag av olika slag. Efter jag kom fram till lite mer än hälften av tiden och många dagars kämpande har det flutit på. Känner mig mycket piggare, gladare och mer social. Tänker helt annorlunda i stort, har klart för mig hur mitt liv ska se ut i ett drogfritt liv. Har märkt stora fysiska förändringar såsom bättre hy, piggare utseende, orkar mer och helt klart en starkare kropp nu. Mentalt är jag stabilare, kommer mer till ro. Är mer närvarande än innan. Deppar inte längre över saker som jag gjorde innan.Vill mer hjälpa andra genom sin behandling. Den tuffaste behandlingen någonsin men så värt det, ångrar inte en sekund över dessa 38 dagars möda och slit. Tack till alla både personal och studenter som stöttat och pushat mig under denna tid. Är så tacksam över det livet nu ger mig och vad framtiden kommer att visa" / Tom

19 visningar
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Tumblr Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • Instagram
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
   Narconon Eslöv
   0731-533156                 narconon.eslov@telia.com
Besöksadress
     Skarhult södergård
     241 93 Eslöv
Postadress
Box 238
241 23 Eslöv
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Narconon Eslöv. Alla rättigheter förbehållna. 

Narconon och Narconon-logon är varu- och servicemärken som innehas av och används med tillstånd från Association for Better Living and Education International.