• Birgitta

För 14 år sedan tog jag mitt livs viktigaste beslut

Ett beslut som handlade om liv och död. Jag valde livet och jag valde Narconon. Det var inte många som trodde på mig i början men Gunnar har varit min klippa från början till slut. Jag kom direkt från gatan hemlös pank hungrig och trött! Idag 14 år senare så är jag gift, har barn, ett hem, körkort, utbildning ett liv som handlar om mer än att bara överleva!! Jag har användning av verktygen jag fick från min behandling på Narconon

än idag och det är tack vare er som jag står här som en trygg och självsäker kvinna!! Inte ett återfall på 14 år!!! Tack Narconon för att ni gav mig verktygen för att kunna välja livet!!! Sabina

   Narconon Eslöv
   0731-533156                 narconon.eslov@telia.com
Besöksadress
     Skarhult södergård
     241 93 Eslöv
Postadress
Box 238
241 23 Eslöv
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Narconon Eslöv. Alla rättigheter förbehållna. 

Narconon och Narconon-logon är varu- och servicemärken som innehas av och används med tillstånd från Association for Better Living and Education International.